Billedet er taget på strækningen mellem Hovedbanegården og Dybbølsbro Station, nærmere betegnet Ingerslevgade. Bygningen er en del af Kødbyen, men hvad bygningen rent faktisk benyttes til ved jeg ikke.
Der er desværre ikke kommet nogen rigtige svar på quizzen, så jeg kan ikke udpege en vinder.

Fredag den 10. november 2006 er vi så heldige, at Singlemalt-shop.dk afholder en ny smagning for vore venner og bekendte. Smagningen vil bestå af produkter fra Caol Ila og nye goodies. Programmet vil inden længe kunne ses under punktet "Smagninger".

I den forgangne uge var Morten og jeg til whiskysmagning hos Juuls Vinhandel med temaet Springbank. Guide under smagningen var Kate Wright fra destilleriet, der levende foretalt om produktionsprocessen og de forskellige aftapninger.

Vi var så heldige at smage en cask sample af sprit fra Kilkerran (Glengyle) der havde lagret på portvinfad. Farven var dybrød og smagen kraftig af lagringen på portvinsfad. En cask sample af 6 år gammel Hazelburn lagret på sherryfad var utrolig lækker, tyk, fed og olieret. Den almindelige Hazelburn 8 års var ligeledes på programmet - et mix af 60% bourbonfade og 40% sherryfade - rigtig god, og Morten købte et eksemplar af den, så det borger for kvaliteten.

Herefter var der et miks af aftapninger fra Springbank og Longrow. Her skal særligt nævnes den 25 år gamle Springbank, der havde alle de klassiske karakteristika med overvægt mod sherrylagring. Kun 1.200 flasker er det blevet til den af denne aftapning. Det er en rigtig god whisky, der dog mangler den sidste kraft, kompleksitet og olier, der kendes i aftapningerne fra 1980'erne og 1990'erne.

Alt i alt en rigtig spændende smagning krydret med et godt foredrag.

Additional information