Det er ved at være rigtig mange whiskyer siden, at hjemmesiden her er blevet opdateret. Men med vores nye side og design skulle det være muligt for mig at opdatere lidt oftere.

 Vi har for nylig været en tur i Skotland, min kæreste Tina, Morten og jeg - og det forventer jeg at skrive lidt om inden så længe. Men som en lille teaser så kan jeg fortæller at vi besøgte Glenfiddich, Macallan, Glen Grant, Balvenie, Clynelish og Brora. Herudover kom vi forbi et hav af destillerier her kan nævnes Craigellaichie, Kininvie, Convalmore, Parkmore (billedet nedenfor), Mortlach, Dufftown, Glendullan, Glenallichie, Glen Spey, Caperdonich, Glenrothes, Speyburn, Benrinnes, Benriach, Longmorn, Ardmore, Glentauchers, Glen Moray, Glenmorangie, Strathisla, Allt-A-Bhainne, Benromach og Aberlour.

 På turen smagte vi selvfølgelig også en masse god whisky, de mest uforglemmelige var en 15 års cask strength solera som vi selv aftappede på Glenfiddich, men ellers som kort kan nævnes blandt alt det gode var Macallan 1979 Gran Reserva og Macallan 15 års Easter Elchies - begge fantastiske whiskyer lagret på sherryfade.

Men meget mere om vores tur til Skotland senere. Der vil selvfølgelig også løbende kommende opdateringer med whisky jeg smager og hvad er hot og hvad der ikke er! Især synes jeg det er noget pis, at whiskymessen i København er blevet aflyst - men så er der jo så meget bedre grund til at komme til smagning hos Singlemalt-shop.dk!

 På smagningsfronten kører vi i Singlemalt-shop.dk en smagning den 1. oktober 2008, hvor temaet er lagring på forskellige fadtyper. Jeg forventer mig meget af Benriach 1972 lagret på olorosofad og Glenmorangie 1975 fra rødvinsfade - spændende smagning hvor der stadig er ledige pladser!

 .......og så er jeg selvfølgelig flyttet i et dejlig hus på Amager med min kæreste, så der er massere af ting at se til, men whisky er der altid tid til og vi nyder ofte et glas whisky i vores nye hus.

Additional information