I fredags var jeg og min kæreste til messe i Tapperhallerne i Hellerup. Blandt udstillerne var MACY, Qualityworld og Diageo. Hertil kom et hav af muligheder for smagsprøver indenfor øl, vin, ost, pølser og kager - skønt!
Hos Qualtityworld smagte jeg en whisky Compass Box Canto 50 (lækker krydret), en 21 år gammel Balmenach fra The Bottlers (skønt sherrylagret) og en Springbank der havde ligget på portvinsfade fra Alchymist (ikke så spændende). En ny aftapper var blevet tilføjet sortimentet - Boisdale - jeg smagte en udenmærket Glen Grant fra 1972.

Hos Macy smagte jeg en rigtig overraskende god whisky fra Wilson & Morgen, nemlig deres helt billige House Malt sherrywood - en fantastisk drøn af en ung sherrylagret whisky, der nok mest mindende om Mortlach når det er bedst - den skal vist gå for under 300 kr. i butikkerne. Tjekkede også en udenmærket 12 års Caol Ila - også fra Wilson & Morgan, dog uden at træerne voksede ind i himlsen. Til gengæld var en Benriach fra Macy's jubilæumsserie rigtig lækker med masser af røg og sherry.

Alt i alt en rigtig god messe med masser af dejlig smagsprøver.

Additional information