Tiden går hurtigt og den sidste uges tid har ikke budt på rolige stunder til at få opdateret her.
Sidste mandag havde jeg besøg af min gode ven Mal. Han havde i forbindelse med vor bestilling i England givet ordre på en flaske Longmorn 25 år gammel whisky fra Gordon & Macphails. Så der skulle jo selvfølgelig smages på denne. Det eneste jeg kan sige er, at det er en helt fantastisk whisky - supergod med masser af karakter og smag til trods for kun 40% alkohol. Til den nette sum af knap 48£ er den et scoop - uden undtagelse - køb den!

Samme aften smagte vi Brora 1972 og Macduff 1967 fra Douglas Laing Platinum - men mere om dem en anden dag.

Torsdag var i jeg i den heldige situation, at jeg var inviteret til anden af mine venner - Thomas - for at prøvelytte på et forstærkersæt. Hertil nød vi et glas Glenlivet 1977 dark sherry fra Signatory Cask Strength - en god whisky med en meget mørk kulør, og hvor sherry-smagen ikke er kammet over. Efterfølgende nød vi lidt Macallan 1977 fra Douglas Laing Platinum og endelig Laphroaig 30 år gammel destilleriaftapning - mums!

Thomas har startet sin whiskysamling (ca. 15-20 flasker) på en lidt anden måde, idet han stort set kun har gode (og dyre) superwhiskyer. Han har smagt en masse hos mig og har fundet sin smag - respekt for det!

Denne uge byder også på en del muligheder for at smage whisky. I morgen (tirsdag) er der mulighed for at smage produkter fra Duncan Taylor hos Whiskyhouse på Frederiksberg kl. 17 for kun 50 kr. Torsdag kan turen gå til world of wine i midtbyen, hvor der gratis kan smages på den ny Juuls jubilæumsaftaning - en gammel Speymalt Macallan.

Fredag står den på whiskysmagning i SREV-klubben - men mere om dette senere.
 

Additional information